Dołącz do wioski i zostań najpotężniejszym shinobi
Jak wolisz ... Zmuszać cię nie będę <Spróbuje jak będę miał więcej członków xD>
Dobra to jeszcze Chwila I Jedno Ogoniasty zapieczętowany
Nie...
Skończone
Siada na Palcu Posągu i zaczyna medytować
Mówi:
-Jutro Dam ci zapłatę i kusangi dziś idę spać Bye
Witam Orochimaru tu Kage wioski Iva Gakure.Mam dla ciebie bardzo ważne zadanie,złapanie dla mnie i mojej wioski Demona Gobi.Co ty na to?
Użytkownik
MÓJ KLON PRZYCHODZI Z PROPOZYCJĄ NIE DO ODRZUCENIA
CYTUJĘ :
PRAGNĘ CAŁĄ ORGANIZACJĘ AKATSUKI I ICH WSPÓLNIKÓW ZAPROSIĆ DO WYRUSZENIA NA LEGENDARNEJ OAZY WIECZNEJ MĄDROŚCI
WARUNKI SĄ TAKIE ŻE KAŻDY Z NAS NAJPIERW JA IDĄ DO LEGENDARNEJ OAZY WIECZNEJ MĄDROŚCI A RESZTA WALCZY Z KYUUBIM GDY JA SKOŃCZĘ NASTĘPNY IDZIE I TAK DO KOŃCA I SZYBKO UCIEKAMY Z TAM TOND O ILE KOGOŚ NIE ZABIJE KYUUBI GDZY TO SIĘ SKOŃCZY DAM ORGANIZACJI 25.000 YENÓW I 2 MIECZ MOCY
KONIEC CYTATU
CZY SIĘ ZGADZACIE NA TO JAK TAK POCZĄTEK W SOBOTĘ USTALIMY KIEDY
KLON RZUCA ZWÓJ Z WIADOMOŚCIĄ I ZNIKA W CHMURZE DYMU
pojawia się kartka z napisem:
"upominam się o moją nagrodę za złapanie shukaku...."
-Aaaeee!
Po 5 dniowym śnie Moje ciało jest wypoczęte
-Znika!
Pojawia się
Majusz a jaką konkretnie proponujesz nagrodę ?
Ostatnio edytowany przez Orochimaru (2010-04-09 14:34:52)
Pojawiam się i wręczam ci Wodę bohaterów.2 nagroda czeka u mnie w wiosce.
-Pojawia się !
Zaczyna Pieczetować Nekomate
Eh Pierdzielona nekomata nie miała co robić to Krypte rozjebała ale cóż Ważne że ją dostałem to mały krok do stworzenia nowego świata Czyli Bycie Jinchuriki 10 Ogoniastego który uczyni mnie najpotężniejszym ...
:O Biju Prawie zapieczętowany jeszcze Pare chwil i bedzie
<minęło 30 Minut>
Bijuu Zapieczętowany <Nekomata>
Pojawiam się z ciałem starca rękach po czym odkładam go w róg jaskini.
Siadam na palcu bestii i czekam.
Pojawiam się z trzema zwojami z pieczątką Kumo w dłoni, siadam na prawym, środkowym palcu bestii i odpieczętowuje zwoje. Zagłębiam się w lekturę, każdy z dokumentów dotyczy innego jutsu.
Pierwszy:Raitingu Bunshin no Jutsu ch 2.000 za klona
Bunshin Raiton ktory ma nasze jutsu owej natury i gdy zostaje zniszczony wybucha,wyladowuje na 5m raiton. Może sparaliżować.
Chakra:2.000 za klona(limit 4 klony na raz)
Ranga A
Drugi:Raikiri no Tate
Poprzez użycie Raikiri w obu dłoniach, użytkownik tworzy swoista tarcze, a raczej drugi atak, który spotykając się z atakiem oponenta (również Raitonem), może go zablokować.
Chakra:10.000
Ranga A
Trzeci:Raiton no okami Ch
Po wykonaniu techniki z ręki wylatuje elektryczny wilk (bardzo szybki) ktory rozszarpuje przeciwnika lub paralizuje.. (2 posty)
Chakra:25.000
Ranga S
Uczę się tych technik, a ponieważ używam do tego sharingana uczę się szybciej. Skończę się uczyć o godzinie 15:30
Następnie wyjmuje jeszcze dwa zwoje i uczę się z nich technik
Pierwszy: Utakata
Jednym palcem wprowadzamy wroga w świat, który możemy dowolnie kreować. Nie możemy wyrządzić dużej krzywdy, ale za to możemy mocno osłabić przeciwnika.
Zwykłe kai nieuwalania z tej techniki ;]
CH:6.000 za 3 tury
Ranga-A
Drugi:Kamina's Genjutsu
Zamykamy wroga w ciemnej przestrzeni i poddajemy torturom. Uwięziony ma wrażenie, że atakuje go jego własne ciało.
Zwykłe kai nieuwolni z tej techniki ;]
CH:3.000 Na ture
Ranga-S
Kończę o godzinie 14.30
Ostatnio edytowany przez Kusumo (2010-04-21 05:15:43)