Dołącz do wioski i zostań najpotężniejszym shinobi
Dzięki sensei. A więc jaka jest misja o której wcześniej mówłeś?
Twoją misją (odrazu hipertrudna w końcu to kiri gakure ) to zabicie gościa od ramen z kiri bo mnie wkurza.
Misja zaliczona oto jego ciało.
Teraz nauczę cię wybranych przez ciebie jutsu dla chuninuw bo niedlugo egzamin. Nauka zajmnie kilka dni (3-4)
Nari to misja dla ciebie. Musisz po cichu zabić człowieka o nicku Kawikawi , jest teraz na placu głównym. Poznasz go po dużej czerwonej czapie i dorodnych wąsach. To misja rangi C
Ostatnio edytowany przez Roku Roku Roku (2010-06-06 18:05:02)
Brawo. Teraz masz chwile dla siebie , masz tu 100 yen i idź coś zjeść.
Pojawiam się przy drzwiach do biura mizukage.
Pukam do drzwi i wchodzę.
-Witaj Mizukage-sama przybyłem do ciebie bo mam prośbę czy chcesz mnie wysłuchac?
Wiem wiem , o co ci chodzi. *nagle ziemia jakby sie zapada jedziemy windą w dół* o to tajemne miejsce w kiri.
Dokładnie tłumacze Ci o co chodzi w technice Murasaki Kiroii , pokazuję ci ją kilka razy waląc w ściane. Powtarzam aż troche nie załapiesz. *kazałem ci wlaczyc sharingana wczesniej*
-Tak jest-Włączam sharingana i obserwuje ruchy mistrza
Tłumaczę Ci dokładnie jak manipulować chakrą podczas robienia techniki. Technika nie wymaga pieczęci , najlepiej przed jej użyciem zrobić rasengana albo coś i potem technika. Trenuj na moich bunshinach. Tajiu Kage Bunshin no jutsu. (1000)
-Murasaki Kiiroi!
I tak po kolei rozwalam klony
-łapie to ale przyznam męcząca technika
A więc teraz test
Użyj tej techniki razem ze mna.
Murasaki Kiroii!!!
Murasaki Kiroii!!!
Trafiasz mnie w brzuch ja ciebie też. Gratulacje. Poznałeś tą technike.