Dołącz do wioski i zostań najpotężniejszym shinobi
Wstaje i wyprostowuje się.
- Przepraszam za nieobecność, tak pieczętujemy.
Złożyłem pieczęcie i zakończyłem na pieczęci Tygrysa, z demona zaczęła wydobywać się niebieska chakra a usta posągu otworzyły się pochłaniając koniec "węża" z chakry.
- Jeśli chcesz to możesz sobie pójść, lub mi pomóc, twoja decyzja.
Po wielu godzinach pieczętowania wreszcie demon został zamknięty w posągu, przez te godziny nie działo się nic trudnego, jedyne z czym miałem problem to wytrwać tak długo w bezruchu.
- Ehh, to wymaga większej kontroli nad chakra niż myślałem, dobra, ja idę rozprostować kości.
[zt]
Ostatnio edytowany przez Kusumo (2010-04-29 06:10:42)
Pojawiam się pomiędzy rękoma potwora a jego twarzą ze zwojem, rozwijam go na ziemi i dotykam ręką pustego pola na jego środku.
- Kai- i już stoję na Sanbim. Szybko skacze na mój palec na posągu i składam pieczęć tygrysa. Powoli chakra Sanbiego wpływa do posągu.
-------
Po kilku godzinach wreszcie skończyłem pieczętować Sanbiego, wstaje i znika
Ostatnio edytowany przez Kusumo (2010-06-08 11:23:08)
Pojawiam się na lewej ręce posągu. Zrzucam płaszcz i kładę go na jeden palec, następnie zrzucam kapelusz, tak samo jak maskę i kładę je na dwóch następnych palcach. Na końcu zdejmuje z palca pierścień i odkładam go na kciuku. Środkowy palce zostawiam pusty. Znikam, zrywając powiązania z akatsuki.
Pojawia się pewna postać wysoko na niebie która coś robi
Jest w górze trochę czasu nagle pojawiają się 2 postury rzucające mały cień(bo są wysoko)
Minęło dużo czasu pojawiły kolejne 2 cienie spadają w duł dokładnie na jaskinie Akatsuki
CAŁA JASKINIA została rozpier......
Administrator
Majusz:Udało ci się rozpierdolić Jaskinie Lecz część posoągu została
demony są na wolności
Pojawiam się w formie 9 ogonów i wołam do Sanbiego:
-Wyrusz ze mną do swego jeziora , a tam będziesz żył w spokoju.